Zeta Çelik, Ankara merkezli olup, esas olarak Hafif Çelik ve Ağır Çelik sektöründe faaliyet göstermektedir. Yönetim kadrolarınca benimsenen ileri görüşlü vizyon ve yenilikçi zihniyet, bu paralelde gelişen organizasyon yapısı ve ulaşılan performans seviyesi ile kısa bir süre içerisinde  ulusal olduğu kadar uluslararası platformlarda da özellikle Hafif Çelik, Ağır Çelik ve ticaret alanlarında önemli yerlere ulaşmak için çaba sarfetmiştir.

Zeta Çelik yeni nesil  bilgisayar destekli Roll Form  makinaları ve tasarım teknolojilerini kullanarak müşterilerine hafif çelik ve ağır çelik sistemlerde dünya standartlarında  çözümler sunmak” ilkesiyle yola çıkmıştır

Zeta Çelik 20 yılı aşan tecrübesiyle  Dünya'nın ve Türkiye'nin, en iyi  proje  firmalarından biri olmayı hedeflemiş ve hedeflerine varma yolunda büyük yol kat etmiştir.

İnsan hayatını esas alan Zeta Çelik  amacı her gelir grubuna hitap ederek, alt yapısı çözümlenmiş, doğayla bütünleşmiş, güvenli, modern ve estetik yapılar inşa etmektir.

Bu amaçla; konusunda uzman teknik kadrosu, profesyonel, takım çalışmasına yatkın, çağdaş analitik düşünceye sahip ekibi, ödünsüz kalite anlayışıyla insanlara daha rahat ve çağdaş bir yaşam sunan projeleri geliştirmeye ve bunları hayata geçirmeye devam etmekte olup, inşaat sektöründe kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Zeta Çelik Modern yaşamın gereği olarak gelişen teknolojiye uygun yenilikçi çözümler üretmeyi hedefleyen firmamız, tecrübeli bir yönetici ekibin liderliğinde genç ve dinamik bir yapılanmayla, her yeni projede bir adım ileri gitmeyi kendine ilke edinmiştir