Hafif Çelik Yapı Sisteminin arkasında ki ana fikir daha hafif, güçlü, soğuk şekillendirilmiş galvanizli ince cidarlı çelik kullanarak geleneksel yapı sistemlerinden daha efektif bir taşıyıcı sistem elde etmektir. Hafif Çelik Evler ilk olarak 1950’lerin sonlarında kullanılmaya başlanmıştır.

Hafif Çelik birçok ülkede ahşap yapıların alternatifi olarak popülerliğini arttırmaktadır. Örnek olarak Amerika da yılda 300,000, Japonya da 150,000 hafif çelik ev inşa edilmektedir. Avustralya da ise sistem 1950’lerin başlarından beri kullanılmakta ve yılda 10,000 den fazla ev bu sistem ile inşa edilmektedir. 1980’lerde yüksek dayanımlı çinko alüminyum alaşım kaplı çelik kullanılabilmesi sistemin gelişimi güçlenmiştir. Bilgisayar teknolojisinin eklenmesi ile sistemin detaylandırılması ve üretim sürecinin daha hızlı ve hatasız olmuştur.

Hafif Çelik ve makas üretim teknolojisi hızla geleneksel üretim teknolojilerini yakalamış ve uluslararası deneyimlerle kendini geliştirmiştir.Gelişmiş birleşim detayları üretim ve inşaat daha kolay, ekonomik ve güvenilir olmuştur. Hafif Çelik sistem uluslararası kodları ve şartnameleri rahatlıkla karşılamış ve yerel otoritelerden de gerekli yasal onayları almıştır.

Hafif Çelik çerçeve sistem, bilgisayarlı dizayn , hesap teknikleri ile tasarlayıp ve CNC üretim teknikleri ile üretip saha da hatasız montaj sağlayan, soğuk şekillendirilmiş çekme yöntemi ile şekillendirilmiş kesitleri içerir. Profiller elektrik ve tesisatın geçmesini sağlayan tesisat delikleri fabrikada tasarlanmış ve üretilmiş olarak sahaya gönderilir. ABD, Almanya, Kanada, Avustralya, İngiltere, Japonya gibi özellikle gelişmiş olan ülkelerde uzun yıllardan beri hafif çelik sistem tercih edilmektedir.

Zeta Çelik | Hafif Çelik Sanayi

Hafif Çelik çerçeve sistem, bilgisayarlı dizayn, hesap teknikleri ile tasarlayıp ve CNC üretim teknikleri ile üretip saha da hatasız montaj sağlayan, soğuk şekillendirilmiş çekme yöntemi ile şekillendirilmiş kesitleri içerir. Profiller elektrik ve tesisatın geçmesini sağlayan tesisat delikleri fabrikada tasarlanmış ve üretilmiş olarak sahaya gönderilir.

Çelik Konstrüksiyon

Hafif Çelik Sanayi

Hafif Çelik Yapılar

Teknolojimiz

Ağır Çelik Yapılar

Steelo Bathroom Pod

Çelik Konstrüksiyon

Hafif Çelik Sanayi

Hafif Çelik Yapılar

Teknolojimiz

Ağır Çelik Yapılar

Modüler Banyo Tuvalet